Social Icons

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Ο μήνας έχει 2 εκλείψεις μία Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται μαζί με τη Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στην Παρθένο, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου σε δυσαρμονική όψη και μία
Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς που πραγματοποιείται μαζί με την Πανσέληνο στις 16 του μήνα στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου, με τη συμμετοχή του Ερμή, του Κρόνου και του Άρη σε δυσαρμονική όψη. Αναστάτωση και εκνευρισμός θα είναι διάχυτα, ενώ θα δοκιμαστείτε αρκετά σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Στις 22 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στην Παρθένο, ενώ στις 23 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό. Ο ερωτισμός χτυπάει πάλι κόκκινο, μειώνοντας εντάσεις και ακραίες συμπεριφορές που έχουν προκληθεί από τις εκλείψεις. Ο μήνας ολοκληρώνει με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 27 και αυτό σας κάνει να λειτουργείτε πιο προσγειωμένα στα ερωτικά σας.

Ας δούμε αναλυτικά κάθε ζώδιο...

ΚΡΙΟΣ: Περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε.  Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Στις 22 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με το σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας. Έτσι κι αλλιώς το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται και ο μήνας θα είναι αρκετά γενναιόδωρος στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρών και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Πρέπει Μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα από το παρελθόν αλλά και από το παρών για να νοιώσετε πιο ανακουφισμένα. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές μέσα στο μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Στις 27 που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ίσως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους. Στη συνέχεια θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 1 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και το ηθικό σας θα είναι λίγο πεσμένο ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την επιρροή που θα δεχθείτε από τις εκλείψεις του μήνα, αλλά μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε μικρές αλλαγές που διαφαίνονται στο προσκήνιο. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητα σας και θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα τώρα, όμως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξετε.

ΖΥΓΟΣ: Στις 9 που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, μην ανησυχήσετε αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα αποβούν ευνοϊκές για σας, καθώς θα ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σας σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στην δική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που είναι σίγουρο και σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Στις 23 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, τα πάντα θα είναι πιθανά στο συναισθηματικό τομέα οπότε μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό άτομο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα, είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στο σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην καταναλώνετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε των ορίων. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας. Στις 26 ο Πλούτωνας θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, μια που οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία. Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δε λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί.


ΙΧΘΥΣ: Στις 16 με τη Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς να πραγματοποιείται μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Έχετε την δύναμη να διεκδικήσετε αλλά πριν το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο. Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε.