Social Icons

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση το σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέση σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί, θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς.

ΖΥΓΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δε σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η σταθερότητά σας, θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δε θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.