Social Icons

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό Για να μην πληγωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν. Αν θέλετε να κάνετε φίλους φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ: Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια.
Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.


ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.