Social Icons

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα που η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με το σύντροφό σας. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε μην την εκδηλώσετε στο σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε μακριά από οικονομικές υποθέσεις άτομα του οικογενειακού χώρου γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο. Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις η συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα. Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά.


ΙΧΘΥΣ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.