Social Icons

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους. Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας. Αναλάβετε άμεσα το συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδερφο που σας κοντράρει. Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε το δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες.


ΙΧΘΥΣ: Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δε θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.