Social Icons

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Όσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

ΛΕΩΝ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.


ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.