Social Icons

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δε θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Όμως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Στις 14 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, όσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία, είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαί. Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δε θα συναντήσετε προβλήματα με το σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαρείτε το μήνα και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας. Εντοπίστε τα προφανείς λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στο σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική «φθορά» και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε η τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να είναι με περισσότερη περίσκεψη και βεβαιότητα. Δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι για να μη βγείτε ζημιωμένοι, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεπερνάτε τα όρια, γιατί δε χρειάζεται να σας θεωρήσουν οι άλλοι δύσκολους και κακότροπους.

ΛΕΩΝ: Είστε σε μια φάση της ζωής σας που έχετε αφιερωθεί περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Δίνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό και για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που αναλάβετε στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να διαφέρουν από τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να ανταποκρίνεστε στους άλλους μέχρι τώρα, αλλά η εν μέρει συνειδητοποίηση του τρόπου που πρέπει να πορευτείτε θα σας προσφέρει ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Με την Πανσέληνο στις 22 στο ζώδιό σας, να είστε προσεκτικοί στις σπασμωδικές σας αντιδράσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε την τελική μορφή που θέλετε να έχει η συναισθηματική σας επιλογή. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από το σύντροφό σας, για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων. Όσο σκληροί και αν θέλετε να δείχνετε έχετε δώσει την καρδιά σας και από δω και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στο στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε το στυλ σας που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Όμως, είναι άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά και εσείς να είστε οι χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχει σημασία αν μέσα από σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, απ’ τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε. Ξεπεράστε αυτήν σας την κακή συνήθεια και μάθε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός σας κύκλος δε θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια, για τις καταστάσεις που περνάτε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε ξεκινήστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα  που σας διακατέχει  στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό σας τομέα. Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και θα εντείνει η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει. Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Θα γεμίσετε προβληματισμούς για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 8 στο ζώδιό σας, οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές και κερδοφόρες και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας. Αφήστε και τους άλλους να πάρουν αποφάσεις και μην επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος, για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε ότι σας προβληματίζει πάνω στην εργασία σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχουν αρκετές εστίες εντάσεων τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό σας χώρο. Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δε θα σας βοηθήσει να λύσετε τους προβληματισμούς σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν έντονα, καθώς θα προσπαθείτε πάση θυσία να βρείτε γερές βάσεις για να εδραιωθείτε και τώρα θα διαπιστώσετε πως ότι δεν αντέχει στο χρόνο θα διαλυθεί. Ότι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.