Social Icons

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου - 14/2/2016

Ημέρα των ερωτευμένων αλλά και όσων θέλουν να ερωτευθούν η 14η Φεβρουαρίου, γιορτάζεται σχεδόν σε όλον τον κόσμο με ανταλλαγές δώρων ανάμεσα σε ζευγάρια σα δείγμα έκφρασης της αγάπης τους.
Έγινε δημοφιλές το μεσαίωνα προς τα τέλη του 15ου αιώνα, με τις χειροποίητες και ιδιόγραφες κάρτες που έστελνε ο ένας στον άλλον ερωτευμένο.

Ακόμα και αν κάποιοι δε συμφωνούν με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι μια ξεχωριστή μέρα του Φεβρουαρίου που σε όποια ηλικία και αν είμαστε περιμένουμε λουλούδια, καρδούλες, αρκουδάκια και γιατί όχι… ένα μονόπετρο!!!

Η 14η Φεβρουαρίου του 2016, συμπίπτει να είναι στο ερωτικό ζώδιο του Ταύρου που έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του απόλυτου έρωτα.


Η σελήνη είναι στον Ταύρο και ο πλανήτης Ερμής από τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου (0,36) κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 26,36 μοίρες. Οπότε τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από το να εξελιχθούν θετικά γεγονότα αυτή τη μέρα. Ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία, ο έρωτας δίνει όλη του τη δύναμη και την ένταση και ξεπερνάει τα όριά του, ενώ ταυτόχρονα τονίζεται η υπερβολή και μπορεί να σας παρασύρει σε απίστευτα πράγματα και ερωτική ένταση.


Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο τη μέρα των ερωτευμένων... 


Κριός: Από τη φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα δεμένοι με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο η σημερινή μέρα σας προκαλεί να έχετε μεγάλες ερωτικές διαθέσεις. Ο κυβερνήτης Άρης με τον τυχερό Δία σε εξάγωνο δηλώνουν αξεπέραστες ερωτικές στιγμές και νέες γνωριμίες που μπορεί αυτόν τον καιρό με τη Νέα Σελήνη να φτάσουν σε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ερωτικές εξελίξεις καλές μπορείτε να έχετε με Σκορπιούς, Λέοντες και Παρθένους. Πάθος σας υπόσχονται Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Άρη που είναι κυβερνήτη σας, σας κάνει ισχυρούς απέναντι σε αντιπάλους, φέρνει νίκες, αλλά και προστασία, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Ταύρος: Ο άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ φέτος ειδικά για εσάς. Ανοίξτε την καρδιά σας ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί ο πόθος και το πάθος. Με τον Άρη στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το Δία σε εξάγωνο, θα δημιουργηθούν έντονες ερωτικές και παθιασμένες στιγμές και εσείς θα επιλέξετε ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε αύξηση, ομορφαίνει η κοσμική σας ζωή γιατί ενισχύονται οι δραστηριότητες και σας δίνει την ευκαιρία να έχετε καλό γούστο. Ευχάριστες εκπλήξεις σας φέρνει η Παρθένος, ο Ιχθύς, ο Σκορπιός και ο Κριός, ενώ απίστευτο πάθος θα ζήσετε με Λέων και Υδροχόο.
Το ενεργειακό φυλαχτό της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης σας, ευνοεί τον έρωτα, αυξάνει την αγάπη και το σεβασμό, αλλά βοηθάει και επαγγελματικά, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Δίδυμοι: Η Νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου (ζώδιο φιλικό για εσάς) και ο Ερμής κυβερνήτης σας στην ίδια θέση, σας προετοιμάζουν για ευνοϊκές ερωτικές περιπέτειες ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας για να δεχθείτε έναν ερωτικό σύντροφο. Ευνοείστε με Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους, ενώ πρέπει να αποφεύγετε Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς γιατί σας φέρνουν ερωτική διάθεση αλλά και πολλά μεταβλητά πράγματα λόγω Κρόνου.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Ερμή που είναι κυβερνήτης σας, ενισχύει την τύχη, ανοίγει νέες πόρτες, αλλά βοηθάει και στις συναλλαγές, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Καρκίνος: Δε θα μπορούσε να υπάρχει πιο ρομαντική στιγμή από τη μέρα αυτή που απαιτεί να ταξινομήσετε τα ερωτικά σας γιατί αυτό που περιμένατε από καιρό θα συμβεί τώρα. Το κλίμα δεν παύει να είναι τεταμένο γιατί ο Άρης στο Σκορπιό ναι μεν φέρνει δύναμη και ενέργεια, αλλά προκαλεί και επιθετικότητα. Ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία σίγουρα θα σας φέρουν στιγμές εκπλήξεων. Δεν αποκλείεται ο σύντροφός σας να σας κάνει πρόταση γάμου. Δεχθείτε προτάσεις από Σκορπιό, Αιγόκερω και Παρθένο, αλλά αποφύγετε τον Κριό, τον Ιχθύ και το Ζυγό.
Το ενεργειακό φυλαχτό της Σελήνης που είναι κυβερνήτης σας, φέρνει υγεία, προστατεύει από εχθρούς, αλλά ενισχύει και τον ερωτισμό, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Λέων: Είστε κατεξοχήν ερωτικά ζώδια και δεν περιμένετε την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου για να το δείξετε, όμως η 14η Φεβρουαρίου ενισχύεται. Σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το εξάγωνο Άρη- Δία σας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την παρούσα σχέση σας και να αντισταθείτε σε ερωτικούς συντρόφους του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο απέναντί σας καθώς και ο Ερμής στην ίδια θέση φέρνουν νέα συμβάντα με σταθερό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επενδύσετε ερωτικά με Υδροχόους, Ζυγούς, Ταύρους, Κριούς και Ιχθύς. Προσοχή σε Καρκίνους, Τοξότες και Αιγόκερους.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Ήλιου που είναι κυβερνήτης σας, βοηθάει επαγγελματικά, οικονομικά, αλλά προφυλάσσει και από εχθρούς, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Παρθένος: Με τον Κρόνο στον Τοξότη περάσατε ταλαιπωρία στα αισθηματικά σας αλλά έρχεται η Σελήνη στον Ταύρο να σας ανταμείψει και να ενισχύσει κάθε δραστηριότητα και σταθερότητα κυρίως στον ερωτικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν χαρά. Ο Δίας στο ζώδιό σας, δίνει την ευκαιρία με τη συμμετοχή του Άρη και της Αφροδίτης να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στις ερωτικές συναντήσεις. Θετική εξέλιξη θα υπάρχει με Ταύρους, Αιγόκερους, Σκορπιούς και Ιχθύς, ενώ να είστε προσεκτικοί με Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Ερμή που είναι κυβερνήτης σας, ενισχύει την τύχη, ανοίγει νέες πόρτες, αλλά βοηθάει και στις συναλλαγές, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Ζυγός: Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος σας πλανήτης. Επάξια μπορείτε να γιορτάσετε και να ζήσετε παθιασμένο και ερωτικό άγιο Βαλεντίνο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αλλά και ο Ερμής από την ίδια θέση, ευνοούν το φλογερό πάθος, τις εντάσεις και φέρνουν ξαφνικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ευνοήστε ιδιαίτερα με Δίδυμο, Λέων και Υδροχόο, ενώ επιβάλλετε προσοχή με Παρθένους, Ιχθύς, Σκορπιούς και αιγόκερους καθώς δεν μπορείς μαζί τους να είσαι ποτές σίγουρος.
Το ενεργειακό φυλαχτό της Αφροδίτης που είναι κυβερνήτης σας, ευνοεί τον έρωτα, αυξάνει την αγάπη και το σεβασμό, αλλά βοηθάει και επαγγελματικά, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Σκορπιός: Απίστευτες ερωτικές εξελίξεις σας περιμένουν και επάξια θεωρείστε το ερωτικό ζώδιο της χρονιάς. Μια και αυτή τη μέρα ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας, θα έρθουν τα πάνω κάτω με τη συμμετοχή του Δία και κάθε όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα. Απίστευτα καλές εξελίξεις για τους αδέσμευτους. Με τη Σελήνη απέναντί σας στον Ταύρο, ενισχύεται το καλό γούστο, η σταθερότητα αλλά και η κοσμική ζωή. Καλές προοπτικές θα έχετε με Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Λέοντες και Ιχθύς. Με Κριούς, Καρκίνους και Τοξότες θα υπερισχύσει η μετριότητα.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Άρη που είναι κυβερνήτης σας, σας κάνει ισχυρούς απέναντι σε αντιπάλους, φέρνει νίκες, αλλά και προστασία, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Τοξότης: Με τον Κρόνο επάνω σας η μέρα του αγίου Βαλεντίνου θα είναι ξεχωριστή και ειδικά για εσάς που έχετε κρυφούς έρωτες. Δε θα λείψει το παρασκήνιο ιδιαίτερα με τον Άρη και το Δία να βρίσκονται σε εξάγωνο, όπου επαναφέρουν τις μυστικές σχέσεις από το παρελθόν και ίσως σας στοιχίσει ακριβά. Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Κριοί σας φέρνουν  μεγάλο πάθος, ενώ Ιχθύς και Παρθένος προκαλούν αναστατώσεις και σας αποσυντονίζουν ερωτικά.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Δία που είναι κυβερνήτης σας, προσφέρει πλούτο, δόξα, ευημερία, αλλά και επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Αιγόκερως: Η μέρα του αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει με αισιοδοξία είτε δεσμευμένοι είστε, είτε αδέσμευτοι. Σας περιμένουν κατακτήσεις και ατέλειωτες γνωριμίες μια και η σελήνη κινείται στον Ταύρο, στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που αντιπροσωπεύει τον έρωτα και τον ρομαντισμό ενώ ο Δίας βρίσκεται σε αρμονική όψη και θα βοηθήσει να έχετε επιτυχία και να εκφράσετε το μυστικό έρωτά σας. Απίστευτα καλά θα είστε με Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους και Σκορπιοί (Σκορπιοί να είστε προσεκτικοί γιατί ο Άρης στο ζώδιό σας αν και εξάγωνο με το Δία, προκαλεί εντάσεις). Αποφύγετε Διδύμους, Καρκίνους και Υδροχόους γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Κρόνου που είναι κυβερνήτης σας, βοηθάει σε συμφωνίες, προστατεύει από κακές επιρροές, αλλά βοηθάει και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Υδροχόος: Ήρθε ο καιρός να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας και να απολαύσετε ερωτικές στιγμές με το σύντροφο μια και το πλανητικό σκηνικό βοηθάει  και ενθαρρύνει απολύτως το ζώδιό σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου φέρνει ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Ο πλανήτης Ουρανός σε ορθή πορεία τακτοποιεί από μόνος του και ανανεώνει τη λογική σας. Ζώδια που θα ζήσετε μαζί τους τον έρωτα Σκορπιοί, Ζυγοί, Δίδυμοι. Προσοχή σε Καρκίνους, Ιχθύς και Παρθένους. Υπάρχει κίνδυνος κάποια μυστική σχέση να πάρει άσχημη πορεία.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Ουρανού που είναι κυβερνήτης σας, βοηθάει στις μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές, σε επαγγελματικά θέματα, αλλά δίνει και λύσεις σε μακροχρόνιες σχέσεις, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Ιχθύς: Συνήθως η επιρροή του πλανήτη Ποσειδώνα, κυβερνήτη του ζωδίου σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου βασιστείτε στη διαίσθησή σας. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να αγαπήσετε και να δείξετε τα συναισθήματά σας ενώ δεν αποκλείεται κάποιο δικό σας πρόσωπο να σας υποδείξει νέο τρόπο αγάπης και συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπό σας ή ακόμα και να σας φέρει σε επαφή με νέο πρόσωπο. Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, είναι τα κατάλληλα ζώδια που μπορείτε να αφεθείτε και να ζήσετε το πάθος και τον έρωτα. Κρατήστε απόσταση από Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ακόμα και από Ιχθείς εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε. Είναι η ώρα να μπορέσετε να επιβάλλετε τα δικά σας συναισθήματα.
Το ενεργειακό φυλαχτό του Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης σας, διευρύνει το νου και τη φαντασία, ενισχύει την εφευρετικότητα, δίνει άμεσες λύσεις, αλλά βοηθάει και όπου υπάρχει ρίσκο, καθώς και καλλιτέχνες, είναι μοναδικό και βγαίνει βάση της ημερομηνίας γεννήσεως. Είναι ανεξαρτήτου θρησκείας γιατί γίνονται βάση των πλανητών και των αγγέλων των πλανητών. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 2104131584 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση leousivirginia@gmail.com, πληρώνοντας με αντικαταβολή ή πιστωτική σε 6 μηνιαίες δόσεις.
  
 ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ

Υπάρχει δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου και skype
για επαρχία και εξωτερικό.


Γρ. Λαμπράκη 109 - Πασαλιμάνι, Πειραιάς, ΤΚ:18534
Τηλέφωνα ραντεβού: 210 4131584 / 210 4117422 
Fax: 210 4222828
6932 232132 (vodafone) / 6989 693268 (what's up)

Email : leousivirginia@gmail.com