Social Icons

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

ΛΕΩΝ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Δε θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.


ΙΧΘΥΣ: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας. Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του.