Social Icons

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις που ακόμα δεν είναι η ώρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε. Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιο συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΛΕΩΝ: Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και η συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.


ΙΧΘΥΣ: Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.