Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας. Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας. Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα, θα είστε πιο δημοφιλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά  σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.