Social Icons

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κυριακή 26/7 έως 1/8/15

ΚΡΙΟΣ: Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 31, απομακρύνει τη στασιμότητα και μια καλύτερη εποχή θα ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυθείτε , καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη. Οι δύο τομείς που θα μονοπωληθούν το χρόνο και την προσοχή σας, θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε. Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, για να πείσετε το σύντροφό σας πάνω σε αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούρια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δε θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δε θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις για αυτόν τον τομέα. Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί ακόμα και αν τα πράγματα δε θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού, θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλλο σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με το σύντροφό σας και πάρετε αποφάσεις από κοινού.

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 31, επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού σας τομέα. Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, αλλά ακόμα και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές σας φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δε θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Δε θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, ακόμα και αν αυτό σας πονάει, γιατί ο χρόνος θα σας δείξει πως άξιζε τον κόπο. Θα προκληθούν γεγονότα κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δε θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Η επαφή σας με τους ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, τα οποία από μόνοι σας μπορεί να τα αναβάλετε ή να τα καθυστερήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 31, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας.


ΙΧΘΥΣ: Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ. Δε χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον. Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα.