Social Icons

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Επιτρέψτε στο ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν  λόγο. Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση. Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας. Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δε γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος.


ΙΧΘΥΣ: Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ότι δε σας συμφέρει. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.