Social Icons

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.

ΛΕΩΝ: Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

ΖΥΓΟΣ: Με έξυπνες κινήσεις, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Έχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και για τις άλλες σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια, δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε το θυμό μέσα σας.