Social Icons

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας ταιριάζει τηρώντας το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος.

ΛΕΩΝ: Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δε θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προβείτε σε καινούριες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δε θα πάθουν τα νεύρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ότι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.


ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.