Social Icons

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούριες συνεργασίες. Μην δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δε σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη το συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε.

ΛΕΩΝ: Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, δε χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δε γνωρίζετε τι θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δε θέλετε και δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και να αντιδράσετε άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δε θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δε θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.


ΙΧΘΥΣ: Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί, αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.