Social Icons

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το «εγώ» σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε  ή να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με το σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις.