Social Icons

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας, δε θα περάσουν απαρατήρητες. Οι αδέσμευτοι κάντε την συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε, θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης γιατί αυτός που χρησιμοποιείται δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΛΕΩΝ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δε βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούριο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δε σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, για να βελτιώσουμε μια υπάρχουσα σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ότι σας έχουν δώσει αλλά και ότι έχουν κάνει για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.