Social Icons

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, γιατί δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με το δικό σας τρόπο, για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.

ΖΥΓΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.


ΙΧΘΥΣ: Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους.