Social Icons

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσει το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Όμως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά, από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να έχετε χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.


ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 6, φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Όμως, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Μην προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσει σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δε θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε. Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δε θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. 

ΛΕΩΝ: Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούρια άτομα θα μπουν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα, είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρετε για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να πείτε δεν αντέχω, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας μπορώ. Με αυτόν τον τρόπο δε θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα, ούτε την αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες. Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε το γιατρό του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ: Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές. Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί δε σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 8, προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη  θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 22, ίσως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε γιατί έχετε και συνέχεια. Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δε νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ότι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα, φλερτάρετε και απολαύστε το.


ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό, να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας. Ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 16, θα σας μάθει να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας.