Social Icons

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνει, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση.

ΛΕΩΝ: Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να ξεκινήσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να σας διχάσει στους φίλους, αλλά και στο σύντροφό σας. Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε συζητήσεις με οικογενειακά άτομα σε ήρεμο κλίμα και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφαλείς και αποκομμένοι από το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι έμμονες ιδέες που έχετε πολλές φορές στις επαγγελματικές σχέσεις, σας κάνουν διστακτικούς στο να πάρετε αποφάσεις, αλλά εκτός του ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις, πρέπει να το κάνετε και για το καλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, πριν φτάσετε στο απροχώρητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους, για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες.


ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε και το ξέρετε.