Social Icons

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο, δε θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Έτσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ: Έτσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε και εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και τα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανασφάλεια σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. 


ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός.