Social Icons

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση και πέσετε στην παγίδα των υπερβολών.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απαντήσετε σε ότι ακούσετε και δε σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

ΛΕΩΝ: Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ότι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα. Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούριους δρόμους προς την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό σας τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σας δίνετε στα άλλα, τόση σας στερείτε σε αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.


ΙΧΘΥΣ: Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Ίσως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας.