Social Icons

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δε γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ: Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι  γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε.