Social Icons

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ότι χτίζατε τόσο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές. Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας.

ΙΧΘΥΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στην ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή, θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.