Social Icons

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η μετάβαση στην αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούριο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύπτοντας ότι έχετε διαφορετικές αντιλήψεις με κάποια άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

ΖΥΓΟΣ: Αυξάνεται περισσότερο η διαίσθησή σας και τη βοηθάει να είναι πιο αποκαλυπτική για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θ φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σαφώς πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να βάλετε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή συμπεριφορά και ορθή έκφραση συναισθημάτων τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά.