Social Icons

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δε χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη. Εάν μάθετε να είστε καλοί ακροατές θα αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υπολογίζετε σε άλλους εκτός από τον εαυτό σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πλησιάστε άτομα που θαυμάζετε και αν θέλετε να είστε κοντά τους, παλέψτε το.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά καλή αφού θα έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ότι εκκρεμεί. Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις σε ότι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο να μένετε σταθεροί στις απόψεις σας, απ’ το να τις αρνείστε όταν σας συμφέρει. Σταματήστε να υπεραναλύετε τις καταστάσεις είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν. Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.


ΙΧΘΥΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.