Social Icons

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κυριακή 14 έως 20/9/14

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε το ρόλο του θύματος που δε σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας. Εάν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα και αν οι αναλυτικές συζητήσεις δε σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως, μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας, αφού ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το άτομο δε σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο. Η βδομάδα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 14, οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούρια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Όμως, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δε θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο, είναι σε ποιον λέτε αυτό που σκέφτεστε. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να δημιουργήσει σαν καλύτερη εκδοχή παρεξηγήσεις και σαν κάκιστη ψυχρότητα. Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν  περισσότερο και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από το χρόνο σας. Προτιμήστε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν εάν περίεργο σκηνικό.

ΛΕΩΝ: Είναι αμαρτία να υποβάλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε σε γνωριμίες ή νέες σχέσεις που θα κάνετε. Στη συνέχεια, θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό σας τομέα με τις συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η μέρα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές, όμως όπως είναι λογικό μερικές από αυτές θα αποδίδουν και μερικές θα είναι άχρηστες. Επίσης θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές. Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα. Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα. Όσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η μέρα που θα διανύσετε να μην είναι αρκετά εύκολη, αλλά θα είναι ουσιαστική για την συναισθηματική και ερωτική σας πορεία. Ποντάρετε στο διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα που η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη. Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε μην την εκδηλώσετε στο σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε γιατί θα βγείτε χαμένοι. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου και αν βρεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα τραβάτε σα μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό. Βέβαια, προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα. Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δε θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.