Social Icons

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας.

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας.


ΙΧΘΥΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.