Social Icons

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Διευθετήστε της εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσους θα σας συναναστραφούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα, θα είναι τα καλύτερά σας όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.