Social Icons

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει. Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δε σας καλύπτουν. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δε θα χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά.


ΙΧΘΥΣ: Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε.