Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Θ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ: Εάν είναι αραγμένη σε ήσυχο λιμάνι, σημαίνει ευτυχία οικογενειακή. Εάν είστε μέσα σε αυτήν θα πάτε κάποιο ταξίδι.

ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ήρεμη και γαλάζια, δείχνει ήρεμη οικογενειακή ζωή. Η φουρτουνιασμένη, ζωή γεμάτη πάθη. Η θολή αβεβαιότητα, η θάλασσα καθρέφτης επιτυχημένες συναλλαγές. Η γεμάτη ναυάγια αποτυχίες, με πλεούμενα περίοδο γεμάτη επιτυχίες. Εάν κολυμπάτε σε ήσυχη θάλασσα δε θα έχετε επιτυχίες. Εάν κινδυνεύετε να πνιγείτε, θα ατυχήσετε στις προσπάθειές σας. Εάν σας ρίχνουν στη θάλασσα θα νιώσετε ένοχα συναισθήματα. Εάν κολυμπάτε παρέα με άλλον θα αναπτύξετε αίσθημα. Εάν ταξιδεύετε σε ήσυχη θάλασσα θα επικρατεί ησυχία και στη ζωή σας και αν είναι ταραγμένη δείχνει την αγωνία που έχετε για την επίτευξη των στόχων σας. Εάν περπατάτε επάνω της χωρίς να βουλιάζετε, όλα θα σας έρθουν όπως θέλετε, ενώ αν βουλιάζετε, παραμονεύει κίνδυνος. Εάν πίνετε το νερό της, θα περάσετε πίκρες. Εάν το δίνετε σε άλλον να το πιει, θα βοηθήσετε άτομα. Εάν ποτίζετε με θαλασσινό νερό, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ: Εάν τα τρώτε, θα πάρετε χαρούμενες ειδήσεις, αλλά αν σας ανακατεύουν, θα είναι δυσάρεστες. Εάν τα πουλάτε, θα μαλώσετε με γνωστό σας πρόσωπο. Εάν τα αγοράζετε, θα ζήσετε λύπες.

ΘΑΜΝΟΣ: Ο λουλουδιασμένος φέρνει καλές ειδήσεις, ο ξερός υλικές ζημιές, ο ξεριζωμένος, διαψεύδει ελπίδες. Εάν τον καίτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εάν καίγεται από μόνος του, θα σας συμβεί κάτι στενόχωρο. Εάν κρύβεστε από πίσω του , ίσως κινδυνέψετε. Εάν έχει φυτρώσει στο σπίτι σας, θα σας παρουσιαστούν εμπόδια.

ΘΑΝΑΤΟΣ: Εάν πέθανε μέλος της οικογένειάς σας θηλυκό και είστε άντρας, θα παντρευτείτε. Το ίδιο ισχύει εάν είστε γυναίκα και δείτε ότι πέθανε άντρας της οικογένειας σας ή αν δείτε ότι πέθανε ο αγαπημένος σας. Εάν το άτομο που βλέπετε να πέθανε είστε εσείς, θα έχετε μεγάλη τύχη.

ΘΕΑΤΡΟ: Είτε παρακολουθείτε, είτε παίζετε θέατρο, σημαίνει πως προσπαθείτε να κρύψετε τα αισθήματά σας. Εάν κάθεστε στο θεωρείο, θα έχετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Εάν είστε στα παρασκήνια, προσπαθείτε να κρατήσετε κάποιο μυστικό. Εάν είναι γκρεμισμένο, θα έχετε υλικές ζημιές. Εάν καίγεται, θα φύγουν από πάνω σας αρκετά βάρη.

ΘΕΟΣ: Εάν τον δείτε ήσυχο, ευελπιστείτε σε βοήθεια, ενώ αν τον δείτε οργισμένο, δεν προσδοκάτε τίποτα. Εάν σας χαμογελάει, θα έχετε επιτυχίες. Εάν ακούτε τη φωνή του θα είστε ευτυχισμένοι. Εάν προσεύχεστε στο Θεό, θα έχουν άνοδο τα οικονομικά σας. Εάν βλέπετε θεό της αρχαιότητας, θα περάσετε αρκετά εμπόδια.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ: Εάν ψάχνετε για θησαυρό, κινδυνεύει το όνομά σας. Εάν κλέβετε θησαυρό, θα πέσετε θύμα εξαπάτησης. Εάν ανακαλύπτετε θησαυρό, θα σας προδώσουν άτομα που εμπιστεύεστε.

ΘΡΟΝΟΣ: Εάν είναι χρυσός, δύσκολα θα αναρριχηθείτε. Εάν κάθεστε πάνω του, θα ανεβείτε κοινωνικά και όταν κατεβαίνετε ή σας κατεβάζουν, θα απαλλαχθείτε από ευθύνες.

ΘΥΕΛΛΑ: Εάν είναι σφοδρή, προβλήματα στη δουλειά σας. Εάν σας παρασύρει θα είναι ακόμα μεγαλύτερα τα προβλήματα. Εάν δε σας παρασύρει, θα έχετε μεγάλη δύναμη για να τη χρησιμοποιήσετε σωστά για τον εαυτό σας.