Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.





ΔΑΚΡΥΑ: Εάν κλαίτε, θα φύγουν κακοτυχίες και στενοχώριες. Εάν κλαίει άλλος, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για αυτό το άτομο. Εάν κλαίτε για θάνατο, θα νιώσετε χαρά. Εάν κλαίτε από χαρά ή από το πολύ γέλιο, θα περάσετε θλίψη. Εάν κλαίτε για το ταίρι σας, η αγάπη που νιώθει σας δίνει χαρά και ευτυχία.

ΔΑΝΕΙΟ: Εάν το ζητάτε, θα έχετε ταλαιπωρίες. Εάν το δίνετε, θα υποστείτε οικονομική απώλεια. Εάν βλέπετε το δανειστή σας, θα απαλλαχτείτε από προβλήματα.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Εάν είστε εσείς, θα επιτύχετε σε αυτό που ζητάτε και αν χρειαστείτε βοήθεια φίλων θα την έχετε. Εάν είναι άλλος, προσέξτε στις υποθέσεις σας. Εάν είναι θυμωμένος, θα κατηγορηθείτε. Εάν σας χτυπάει, θα σας βοηθήσει κάποιος που σας αγαπά, εάν τον χτυπάτε εσείς, θα κάνετε κάτι άσχημο. Εάν τον σκοτώνετε, θα έχετε μπλεξίματα.

ΔΑΣΟΣ- ΑΛΣΟΣ: Εάν περπατάς μέσα στο δάσος, επιτυχία και ίσως κληρονομιά. Εάν είναι πυκνό με ψηλά δέντρα και δεν βρίσκετε διέξοδο, δυσκολίες στις δουλειές σας. Εάν στα δέντρα κρέμονται καρποί και τους κόβετε, θα έχετε μεγάλα κέρδη. Εάν σχίζονται τα ρούχα σας, θα συναντήσετε μεγαλύτερες δυσκολίες. Εάν είναι γεμάτο λουλούδια και φως, ευτυχία και κέρδη. Εάν καίγεται και είστε μέσα, σας απειλεί κίνδυνος. Εάν το κοιτάτε από μακριά να καίγεται, ο κίνδυνος θα περάσει χωρίς σοβαρές συνέπειες.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ: Εάν το φοράτε, επιτυχίες. Εάν το φοράνε άλλοι, αύξηση εισοδημάτων. Εάν το βγάζετε, θα απαλλαγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Εάν σας το προσφέρουν, θα γίνει κάτι στενόχωρο, αν το προσφέρετε εσείς, θα στενοχωρήσετε με τη συμπεριφορά σας. Εάν το βρίσκετε, θα μάθετε μυστικό. Εάν είναι χρυσό ή έχει πάνω διαμάντι, ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σας, ασημένιο ή από άλλο μέταλλο, δυσκολία στις υποθέσεις σας. Εάν είναι σπασμένο ή το χάνετε, κάτι θα χαλάσει με το σύντροφό σας.

ΔΕΛΦΙΝΙ: Εάν σκίζει τη θάλασσα, θα έχετε ησυχία και γαλήνη στην οικογένειά σας. Εάν σας παίρνει στη ράχη του, θα είστε ευτυχισμένοι και αν είστε άρρωστοι θα γίνετε αμέσως καλά. Εάν είναι σπασμένο ή το χάνετε, δείχνει πως κάτι θα χαλάσει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Μόνο αν είναι στη στεριά, να περιμένετε άσχημα αποτελέσματα.

ΔΕΜΑ: Εάν παίρνετε θα σας συμβεί κάτι όμορφο, αν το στέλνετε, σκορπάτε γύρω σας τη χαρά. Εάν είναι άδειο, θα διαψευσθούν οι ελπίδες σας. Εάν σας προκαλεί ευχάριστη έκπληξη, αργά η γρήγορα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Εάν σας προκαλεί φόβο, φοβάστε το μέλλον.

ΔΕΝΤΡΑ: Πυκνά και πράσινα, λουλουδιασμένα ή με καρπούς, προμηνύουν χαρά, ευτυχία και πλούτη. Εάν έχουν πουλάκια, σας περιμένουν ευτυχισμένες ημέρες, ενώ χωρίς φύλλα ή ξερά, λύπες. Εάν είναι πεσμένα, θα νιώσετε απογοήτευση. Κομμένο ή ξεριζωμένο, απώλεια γνωστού προσώπου. Εάν τα φυτεύετε, σας έρχεται επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ: Εάν το κρατάτε, θα κάνετε ευχάριστο ταξίδι. Εάν δεν είναι το δικό σας, θα εμποδιστεί ο δρόμος σας. Εάν το ξεφυλλίζετε, θα γίνουν οι επιθυμίες σας.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ: Εάν δείτε ότι παίρνετε διαζύγιο, δεν είστε ικανοποιημένοι με το ταίρι σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο. Είναι ένα όνειρο προειδοποιητικό.

ΔΙΑΘΗΚΗ: Εάν κάνετε τη δική σας, θα έχετε κερδοσκοπία. Εάν αποκτήσατε, θα συκοφαντηθείτε. Εάν τη χάνετε, οικονομική ζημιά. Εάν την καταστρέφετε, θα δεχθείτε εξαπάτηση. Εάν τη διαβάζετε και σας αφορά, σας στήνουν παγίδα, αν δε σας αφορά, θα μπλέξετε για ξένα συμφέροντα.

ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Εάν σας το χαρίζουν, θα έχετε δόξα. Εάν το δίνετε εσείς, θα βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπό σας. Εάν το προσφέρετε στο ταίρι σας, του έχετε δώσει την καρδιά σας. Εάν το φοράτε στο κεφάλι, θα πάρετε μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σας. Εάν το πετάτε, θα προσπεράσετε την επιτυχία σας.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Μεγάλο και ευρύχωρο, τα οικονομικά σας θα πάνε καλά. Σκοτεινό και μικρό, προβλήματα. Εάν είναι δικό σας, θα λύσετε τις δυσκολίες σας. Εάν είναι νοικιασμένο, να ζητήσετε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους. Εάν το αποκτάτε ξαφνικά, θα έχετε δουλειές που θα σας ζημιώσουν.

ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ: Εάν είστε εσείς, θα έχετε κέρδη , αλλά ίσως καταλάβουν τις ατασθαλίες σας. Εάν είναι άλλος, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Εάν τον βλέπετε από μακριά, θα ακούσετε κάτι σημαντικό. Εάν είναι κοντά στην οικογένειά σας, προβλήματα στη δουλειάς και στα προσωπικά σας.

ΔΙΔΥΜΑ: Ανύπαντρη που γεννά δίδυμα, θα έχει πολλές προτάσεις γάμου, ενώ παντρεμένη, θα έχει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και γενικά φιλονικίες με τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, ενώ αν είναι. Άντρας που βλέπει δίδυμα, θα έχει επαγγελματικές προτάσεις. Εάν μπαίνουν σπίτι σας, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία. Εάν τα συναντάτε στο δρόμο, σας περιμένει ανέλπιστη τύχη.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Εάν το βλέπετε, οι υποθέσεις σας θα αργήσουν να λυθούν. Εάν πηγαίνετε για να δικαστείτε, θα αρρωστήσετε. Εάν είστε ο δικαστής, οι υποθέσεις σας θα έχουν καλό τέλος. Εάν παρακολουθείτε, θα έχετε περιπλοκές στις υποθέσεις σας.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Προμηνύει εμπόδια και προβλήματα. Εάν είστε εσείς, φυλαχτείτε από ζήλια κοντινών σας προσώπων.

ΔΙΧΤΥ: Εάν το κρατάτε, έρχεται επιτυχία. Εάν είναι τρυπημένο, προσέξτε συναλλαγές. Εάν το δίνετε, θα συκοφαντηθείτε. Εάν το ρίχνετε στο νερό, η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το τι ψάρια κάνετε. Εάν τραβάτε δίχτυ και είναι άδειο, θα αποτύχουν κόλπα που ετοιμάζετε. Εάν μπλεχτείτε σε αυτά, θα μπερδευτείτε σε ερωτικές δουλειές.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Εάν δέχεστε  επίθεση, κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Εάν κινείται στο σπίτι σας, επιβουλεύονται τα συμφέροντά σας. Εάν είναι φίλος σας, είναι καλός σύμμαχος. Εάν σας είναι άγνωστος, θα αποκτήσετε καινούριο φίλο.

ΔΟΝΤΙΑ: Εάν βγάζετε τα χαλασμένα, θα φύγουν προβλήματα και στενοχώριες. Εάν σας πονάνε, φοβάστε για κάτι αλλά θα το ξεπεράσετε. Εάν σας πέφτουν, προμηνύεται θάνατος στο οικογενειακό περιβάλλον. Εάν θαυμάζετε δόντια, ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα κέρδη. Εάν τα καθαρίζετε, θα αγωνιστείτε για τη δουλειά σας. Εάν σας φτιάχνουν τεχνητά, θα επωμιστείτε βάρη.

ΔΡΑΚΟΣ: Εάν βρίσκετε μακριά σας, θα προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε περιπέτειες. Εάν παλεύετε και τον νικάτε, θα ξεπεράσετε τις φοβίες, αλλά αν χάνετε τη μάχη, θα κάνετε συμβιβασμούς.

ΔΡΟΜΟΣ: Εάν είναι φωτισμένος, οι προσδοκίες σας θα έχουν εμπόδια. Εάν σας είναι γνωστός, αγαπημένο πρόσωπο θα σας συναντήσει. Εάν σας είναι άγνωστος, στενοχώριες από φίλους που θα τις ξεπεράσετε .Εάν είναι ανώμαλος, έχετε μπει σε περιπέτειες. Εάν είναι ατελείωτος, θα συναντήσετε προβλήματα. Εάν χάνετε το δρόμο, κινδυνεύετε να χάσετε αυτά που έχετε αποκτήσει. Εάν είναι σταυροδρόμι, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΔΥΟ: Συμβολίζει διχασμό και αναποφασιστικότητα. Πολλές φορές αν το δεις γραμμένο κάπου το δύο, είναι ο τυχερός σου αριθμός.

ΔΥΣΗ: Εάν βλέπετε το ηλιοβασίλεμα, θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Εάν συνοδεύεται με χρώματα, ευχάριστο τέλος στις υποθέσεις σας. Εάν είναι σκοτεινό με σύννεφα, θα συναντήσετε προβλήματα πριν φτάσετε στο τέλος.

ΔΩΜΑΤΙΟ: Εάν είναι γεμάτο με αντικείμενα, θα έχετε ισορροπημένη ζωή. Εάν είναι άδειο, συγκεντρώνεστε στο μέλλον. Εάν είναι διακοσμημένο με άσχημα και παλιά έπιπλα, σας περιμένει μέτρια ζωή. Εάν είναι το δικό σας δωμάτιο, θα πάρετε χαρά. Εάν είναι ξένο, θα μπείτε στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Εάν βγαίνετε και το αφήνετε, θα απομακρυνθείτε από άτομα.

ΔΩΡΟ: Εάν σας το δίνουν, θα έχετε ασυνήθιστη τύχη. Εάν το στέλνετε, θα δυσαρεστηθείτε. Εάν σας το στέλνει το ταίρι σας, θα έχετε ευτυχισμένο γάμο. Εάν σας το στέλνει αντίπαλός, θα σας εξαπατήσουν.