Social Icons

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ι...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΙΔΡΥΜΑ: Εάν βρίσκεστε μέσα σε κάποιο ίδρυμα για να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας, θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν το ίδρυμα είναι φιλανθρωπικό, θα ευεργετήσετε και θα ευεργετηθείτε.

ΙΕΡΕΙΑ: Εάν είστε άντρας και τη βλέπετε, θα συναντήσετε τη γυναίκα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Εάν είστε γυναίκα και δείτε πως είστε εσείς η ιέρεια, δείχνει πως θα αφεθείτε σε αυτόν που σας ενδιαφέρει.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Εάν ο Ιησούς είναι ως μωρό στην αγκαλιά της Παρθένου, οι προθέσεις σας είναι αγνές και θα έχετε ψυχική ηρεμία και ευτυχία. Εάν είναι πάνω στο σταυρό, βασανίζεστε εσωτερικά.

ΙΠΠΕΑΣ: Εάν είστε πάνω σε κάποιο ζώο, βρίσκεστε σε αντίπαλο στρατόπεδο. Το μαύρο ζώο δείχνει ότι έχετε νικήσει τον εχθρό σας, το κόκκινο ότι λύνονται τα προβλήματά σας και το λευκό ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν υπερπηδάτε εμπόδια θα ξεπεράσετε δυσκολίες. Εάν το ζώο δεν ξεκινάει, θα έχετε καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας. Εάν πέφτετε ή δεν μπορείτε να ιππεύσετε θα έχετε ατυχίες.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Είτε παίζετε, είτε κερδίζετε, είτε χάνετε, θα έχετε ζημιά στις επιχειρήσεις σας.