Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Α...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.



ΑΓΑΛΜΑ: Εάν το φτιάχνετε θα ακούσετε ευχάριστες προτάσεις. Εάν ζωντανεύει, θα βγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Εάν το αγγίζετε, θα σας συμβεί κάτι ευχάριστο. Εάν μοιάζετε με άγαλμα, να περιμένετε διπροσωπίες.

ΑΓΑΜΟΣ: Αν είστε άγαμοι και στη πραγματικότητα, πολύ σύντομα θα παντρευτείτε, αλλά αν παντρεμένοι, κάποια απιστία θα υπάρξει γύρω από το γάμο σας.

ΑΓΑΠΗ: Εάν αισθάνεστε οποιαδήποτε μορφή αγάπης για κάποιον, θα μείνετε ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις των υποθέσεων σας.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Εάν τη διαβάζετε, κάποιο μυστικό σας θα το μάθουν κι άλλοι. Εάν αφορά γνωστό σας άτομο, εκείνο θα περάσει στενοχώρια. Εάν τη γράφετε, θα κάνετε κάποιο λάθος και αν τη δημοσιεύετε, τα οικονομικά σας θα δυσκολέψουν.

ΑΓΓΕΛΟΣ: Εάν απλώς έχετε φτερά αγγέλου, θα γνωρίσετε δόξα και αναγνώριση, αλλά αν είστε άγγελος, θα πράξετε κάτι άσχημο. Εάν βλέπετε αγγελούδι, θα πάρετε μεγάλη χαρά, αλλά αν είναι λυπημένο, θα πάρετε στενοχώρια. Εάν ο άγγελος είναι στενοχωρημένος, θα περάσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Εάν στο πρόσωπο του αγγέλου αναγνωρίζετε φιλικό σας πρόσωπο, θα σας συμπαρασταθούν.
.
ΑΓΓΟΥΡΙ: Εάν το τρώτε, θα πάρετε λύπες και αν το προσφέρετε, θα δώσετε στενοχώρια. Εάν σας το προσφέρουν, κάποιος δεν είναι πραγματικός σας φίλος. Εάν τα φυτεύετε, θα πάρετε ειδήσεις. Εάν είναι τουρσί θα κερδίσετε πολλά λεφτά, αλλά αν το αγγίζετε ή το τρώτε θα έχετε οικονομικές απώλειες.

ΑΓΕΛΑΔΑ: Η ευτραφής και άσπρη, φέρνει πλούτη και ευτυχία. Η μαύρη και αδύνατη, οικονομικές απώλειες και πίκρες. Εάν τη σκοτώνετε, καταστρέφετε μόνοι σας την τύχη σας. Εάν την αρμέγετε και βγαίνει γάλα, θα κερδίσετε χρήματα, αν όχι, τζάμπα κοπιάζετε. Εάν σας κυνηγάει, κάποιος θέλει το κακό σας. Εάν είναι πολλές μαζί, θα περάσετε κάποιο κίνδυνο. Εάν μπαίνει στο σπίτι σας άσπρη αγελάδα ή κοπάδι, να περιμένετε οικονομική άνοδο και οικονομικά προβλήματα αν σας το χαλάνε.

ΑΓΙΟΣ- ΑΓΙΑ: Εάν δείτε άγιο και είστε άρρωστος θα γίνετε καλά. Εάν σας πιάνει από το χέρι και σας παίρνει μαζί του, θα υπάρξει αρρώστια σε εσάς ή συγγενικό πρόσωπο αλλά θα το ξεπεράσετε. Εάν σας χαμογελάει, θα πάρετε ευχάριστες και αν έρχεται προς το μέρος σας οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Εάν σας μιλάει, πρέπει να δείξετε προσοχή για να επιτύχετε. Εάν είναι θλιμμένος-η, θα μάθετε κάτι που θα σας λυπήσει.

ΑΓΚΑΘΙ: Τόπος γεμάτος αγκάθια, προμηνύει δυσκολίες και εμπόδια και αν είναι ανθισμένα, θα αντιμετωπίσετε παγίδες. Εάν τα βγάζετε θα ξεπεράσετε δυσκολίες. Εάν περπατάτε πάνω σε αγκάθια και δεν τρυπιέστε, θα πετύχετε συναισθηματικά οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα πάρετε απογοητεύσεις. Εάν τρυπηθείτε από αγκάθι, θα δοκιμάσετε πόνο, θυμό ή τσακωμό και αν τρέξει αίμα, θα είναι γρήγορο.

ΑΓΚΑΛΙΑ: Εάν αγκαλιάζετε φίλο, έχετε υποσυνείδητα την επιθυμία να εκφράσετε την αγάπη σας, αλλά αν σας αγκαλιάζουν, έχετε ανάγκη από τρυφερότητα. Εάν σας αγκαλιάζουν οι γονείς σας, θέλουν να σας προστατεύσουν από κάποιο πρόσωπο.

ΑΓΚΥΡΑ: Εάν τη ρίχνετε στη θάλασσα, θα έχετε ευτυχία στη ζωή σας. Εάν είστε σε καράβι που τη ρίχνει, η επιτυχία σας θα είναι σύντομη. Εάν τη σηκώνετε, σας περιμένουν ευχάριστες περιπέτειες. Εάν πέφτουν δύο ή περισσότερες μαζί στη θάλασσα, θα έχετε καυγάδες. Εάν είναι σχέδιο κοσμήματος και σας το προσφέρουν, θα έχετε γρήγορη επιτυχία στις υποθέσεις σας.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Εάν δείτε έναν άγνωστο, θα έχετε επιτυχίες και ευχάριστα νέα και αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα συναντήσετε το σύντροφό σας. Εάν είναι ηλικιωμένος άγνωστος άντρας, σας προειδοποιεί για κάτι που σας ετοιμάζουν, ενώ αν είναι γυναίκα, να περιμένετε ευχάριστα νέα. Εάν ένας άγνωστος σας προσφέρει κάτι, θα σας κάνουν μια ευχάριστη πρόταση.

ΑΓΟΡΑ: Εάν πηγαίνετε και ψωνίζετε, να περιμένετε. Εάν τα εμπορεύματα είναι κακής ποιότητας, μην ανοιχτείτε επαγγελματικά. Εάν η αγορά είναι άδεια, θα στενοχωρηθείτε.

ΑΔΕΡΦΟΣ- Η: Εάν τα πρόσωπα που βλέπετε δεν είναι όπως είναι στην πραγματικότητα, θα σας παρουσιαστούν αλλαγές. Εάν περπατάτε ή συνομιλείτε μαζί τους, θα έχετε οικογενειακούς καυγάδες. Εάν βλέπετε κάποιο από τα αδέρφια σας που είναι μακριά σας, θα πετύχετε στις δουλειές σας. Στη περίπτωση που ο αδερφός σας είναι πεθαμένος και τον βλέπετε ζωντανό, σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στη ζωή σας.

ΑΕΡΑΣ: Εάν είναι καθαρός και δροσερός, θα λυθούν οικονομικά προβλήματα. Εάν ο αέρας είναι αποπνικτικός, να προσέχετε τους αντιπάλους σας. Εάν σας χαϊδεύει στο πρόσωπο ή στα μαλλιά, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Εάν σας ενοχλεί ή σας καίει, θα έρθουν δύσκολες ημέρες και αν είναι ψυχρός ή χάνετε την ισορροπία σας, θα δεχτείτε χτύπημα από κάποιο άτομο. Εάν πετάτε στον αέρα, να περιμένετε επιτυχία. Εάν τον αναπνέετε, θα γίνετε ισχυροί. Εάν έχει μυρωδιά ευχάριστη, θα έχετε ερωτική επιτυχία, αλλά αν σας ενοχλεί, θα αισθανθείτε απογοήτευση. Αέρας με μυρωδιά τσιγάρου ή πούρου, φέρνει πίκρα.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ: Εάν ταξιδεύετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα γεμίσετε χαρά και ευχάριστες ειδήσεις. Εάν πετάει και το λούζει ο ήλιος, θα έχετε επιτυχία. Εάν μόνο το ακούτε, θα ακούσετε άσχημα λόγια να λέγονται για εσάς. Εάν προσγειώνεται ανώμαλα, θα γίνει κάτι άσχημο. Εάν κατεβαίνετε από αυτό, θα έχετε αποτυχία σε κάτι που ετοιμάζεται. Εάν βλέπετε τα συντρίμμια του, θα γκρεμιστούν οι ελπίδες σας. Εάν το πετάτε οι ίδιοι, θα έχετε επιτυχία στα συναισθηματικά σας. Αν πέφτετε, θα έχετε προβλήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς.

ΑΕΤΟΣ: Εάν τον πιάνετε θα έχετε επιτυχίες, ενώ αν σας ξεφεύγει δε θα τα καταφέρετε. Εάν τον χτυπάτε, θα χάσετε με τη συμπεριφοράς σας έναν καλό σας φίλο. Εάν τον σκοτώνετε, θα αποκτήσετε καινούριο αντίπαλο. Εάν είναι κοπάδι,  θα δεχθείτε βοήθεια. Εάν πετάτε μαζί του, θα πετύχετε τους στόχους σας. Εάν είναι πληγωμένος σας χρειάζεται αγαπημένο πρόσωπο. Εάν μιλάτε μαζί του, θα ακούσετε κάτι κακό. Εάν είναι κουρνιασμένος, θα αποκτήσετε κέρδη και αν τον τρώτε, θα αποκτήσετε δύναμη.

ΑΗΔΟΝΙ: Εάν ακούτε το κελάηδισμα του, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και επιτυχία. Εάν είναι τραυματισμένο, θα μάθετε κάποιο πρόβλημα φίλων. Εάν χτίζει τη φωλιά του σπίτι σας, θα δεχτείτε ευχάριστη επίσκεψη. Εάν κελαηδούν πολλά μαζί, θα έχετε παρεξηγήσεις με τους φίλους σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ: Η γεμάτη κόσμο φωτεινή και χαρούμενη, φέρνει ευχάριστα νέα. Η σκοτεινή, προβλήματα. Η στολισμένη επιτυχία, ενώ η άδεια αδιάφορη επιτυχία. Εάν μέσα έχει κόσμο που γνωρίζετε να περιμένετε ερωτικές κατακτήσεις και αν είναι σας είναι άγνωστοι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΜΑ: Εάν τρέχει από κάπου, θα έχετε επαγγελματική άνοδο. Εάν το αίμα που τρέχει είναι καθαρό, θα αποκτήσετε αυτό που ζητάτε. Εάν είναι βρώμικο και σκούρο, εμπόδια θα σας βρουν από τρίτους. Εάν αιμορραγεί κάποιος άλλος, το όνειρο αφορά αυτόν.

ΑΛΑΤΙ: Εάν το ρίχνετε στο φαγητό, δημιουργεί προβλήματα η συμπεριφορά σας. Εάν το τρώτε, θα περάσετε προβλήματα, αλλά αν το κρατάτε στα χέρια σας, θα γνωρίσετε την απόλυτη ευτυχία. Εάν είναι χυμένο στο πάτωμα ή στο τραπέζι, θα έχετε τσακωμούς και γκρίνιες. Εάν είναι ανακατεμένο με πιπέρι, θα περάσετε στενοχώρια.

ΑΛΕΠΟΥ: Εάν την κυνηγάτε, ευχάριστη εξέλιξη να περιμένετε μετά από ερωτική ιστορία. Εάν μπαίνει σπίτι σας, να προσέξετε ορισμένους φίλους. Εάν τη σκοτώνετε, θα επιτύχετε.

ΑΛΕΥΡΙ: Εάν είναι λευκό ή το τρώτε, θα έχετε υγεία και ευτυχία. Εάν είναι μαύρο ή σκούρο, θα έχετε προβλήματα από τους συγγενείς σας. Εάν σας δίνουν λευκό, θα κερδίσετε χρήματα, αλλά αν σας δίνουν μαύρο, θα συναντήσετε δυσκολίες. Το χυμένο αλεύρι δείχνει χάσιμο. Εάν είναι σε μύλο θα έχετε κέρδη από τις δουλειές σας, αρκεί να μην είναι κατεστραμμένος γιατί θα έχετε ζημιά στη δουλειά σας. Εάν το πουλάτε, οι δουλειές που ετοιμάζεται δε θα είναι και τόσο καλές.

ΑΛΟΓΟ: Εάν το ιππεύετε σας περιμένει ευημερία.  Εάν είναι βρώμικο και αδύναμο,  θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας. Εάν είναι μαύρο, το άτομο που θα μπει στη ζωή σας θα πρέπει να μην το εμπιστεύεστε. Εάν είναι αφηνιασμένο, θα κινδυνεύσουν τα συμφέροντά σας. Εάν καλπάζει, έχετε την αγάπη αυτού που εσείς θέλετε. Εάν είναι νεκρό, σας περιμένει απογοήτευση. Εάν το σελώνετε, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Εάν το πεταλώνετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη

ΑΝΔΡΑΣ: Εάν είναι όμορφος, θα αποκτήσετε πλούτη. Εάν είναι άσχημος, θα έχετε προβλήματα με πρόσωπα που θεωρούσατε φίλους. Εάν είναι κακοφτιαγμένος, θα έχετε απογοητεύσεις, ενώ αν είναι καλοφτιαγμένος θα πάτε καλά σε ότι επιθυμείτε. Εάν σας είναι άγνωστος και όμορφος, θα έχετε ευημερία. Εάν έχει κόκκινα μαλλιά, θα σας βρουν στενοχώριες. Εάν είναι αδύνατος, θα έχετε οικονομικές απώλειες. Εάν είναι αξύριστος, θα προδώσουν τα αισθήματά σας.

ΑΝΘΗ- ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ- ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: Τα όμορφα και πλούσια σε χρώματα, δείχνουν κέρδος ή  κληρονομιά. Εάν τα κρατάτε ή τα κόβετε θα έχετε τύχη, ενώ αν δεν είναι της εποχής, θα σας απογοητεύσουν αγαπημένα πρόσωπα. Εάν τα φοράτε πάνω στα ρούχα σας, θα μάθετε κάτι ευχάριστο. Εάν έχουν αγκάθια και σας τρυπούν, θα πάρετε χαρές και λύπες. Τα μαραμένα, προμηνύουν αρρώστια. Τα κόκκινα επιτυχία, τα κίτρινα οικογενειακούς καυγάδες, τα λευκά απόκτηση φίλου, τα πράσινα αντιζηλίες, μοβ ή γκρενά πένθος. Εάν τα φυτεύετε, θα έχετε κέρδη. Εάν τα λουλούδια είναι μαδημένα ή ψεύτικα, θα διαψευσθούν οι ελπίδες σας.

ΑΠΟΘΗΚΗ: Εάν είναι γεμάτη, σας περιμένει επιτυχία. Εάν είναι άδεια, θα σας εξαπατούν.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ: Εάν σας τις μεταφέρουν ρίχνετε αλλού τα βάρη της συνείδησής σας. Εάν σας τις κλέβουν, θα ελευθερωθείτε από βάρη.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ: Εάν αποχαιρετάτε κάποιους ανθρώπους με χαρά, θα κάνετε ευχάριστες επισκέψεις. Εάν γίνεται με κατήφεια και λύπη, θα υπάρξουν προβλήματα, απώλειες και κλοπές. Εάν αποχαιρετάτε το σπίτι και την πατρίδα σας, θα ταξιδέψετε μακριά από την περιουσία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν αποχαιρετάτε άτομο που είστε στενά συνδεδεμένοι, σύντομα θα έρθετε σε προστριβές μεταξύ σας και θα στενοχωρηθείτε. Εάν δίνετε αποχαιρετιστήρια φιλιά σε αγαπημένους σας, θα σας βγει κάποιο ταξίδι που θα αφορά την τακτοποίηση των περιουσιακών σας στοιχείων.

ΑΡΑΧΝΗ: Εάν φτιάχνει ιστό στο σπίτι σας, θα έχετε οικογενειακούς καυγάδες. Εάν τον πλέκει έξω, θα υπάρξει στασιμότητα στις δουλειές σας. Εάν τη σκοτώνετε, θα ξεπεράσεις εμπόδια. Εάν σας δαγκώνει, προσέξτε την υγεία σας.

ΑΡΚΟΥΔΑ: Εάν παλεύετε μαζί της και τη νικήσετε, οι εχθροί σας θα ηττηθούν. Εάν είστε ανύπαντροι, θα δυσκολευτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΑΡΝΙ: Εάν είναι άσπρο ή ολόκληρο κοπάδι θα έχετε οικογενειακή ηρεμία. Εάν είναι μαύρο, δυσκολίες σε ότι σχεδιάζετε. Εάν το σφάζετε, θα δεχθείτε χαρούμενες ειδήσεις. Εάν το τρώτε, να περιμένετε απολαύσεις. Εάν το χαϊδεύετε, θα είστε ευτυχισμένοι.

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ: Εάν είστε ελεύθεροι θα περάσετε δυσκολίες αλλά θα τις ξεπεράσετε. Εάν είστε ήδη αρραβωνιασμένοι, προσοχή στην υγεία σας. Εάν είστε παντρεμένοι, προσέξτε το σύντροφό σας. Εάν αρραβωνιάζονται άλλοι, θα μάθετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: Δείχνει ανησυχία στα επαγγελματικά σας και προβλήματα στον αισθηματικό τομέα. Εάν είστε μέσα σε αυτό, θα συναντήσετε προβλήματα υγείας. Εάν βλέπετε άλλον μέσα, το όνειρο αφορά εκείνον.

ΑΣΠΡΟ: Συμβολίζει την επιθυμία να εξαγνιστείτε σωματικά, ηθικά και η ηρεμία να έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας.

ΑΣΤΕΡΙΑ- ΑΣΤΡΑ: Εάν είναι σε καθαρό ουρανό, θα σας συμβεί κάτι καλό. Εάν  είναι φωτεινά και πέφτουν, σας έρχεται ξαφνική επιτυχία. Εάν είναι μέσα στο σπίτι σας, θα σας έρθει ευτυχία. Εάν είναι σκοτεινά ή τρεμοσβήνουν θα ζήσετε άσχημες καταστάσεις και αν πέφτουν θα περάσετε στενοχώρια. Εάν τα κρατάτε στα χέρια σας, θα έχετε κέρδη.

ΑΣΤΡΑΠΗ: Εάν πέφτει στο σπίτι σας, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν πέφτει σε δέντρο και πιάνει φωτιά κινδυνεύει η περιουσία σας. Εάν πέφτει σε άλλους, το όνειρο αφορά αυτούς. Εάν είναι μακριά σας, θα σας συμβεί κάτι καλό και αν είναι κοντά, στενοχώρια.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Εάν είστε ο αστυνομικός, θα μαλώσετε. Εάν είναι φίλος σας, θα πράξει κάτι εναντίον σας. Εάν τσακώνεστε με αστυνομικό, θα ξεφορτωθείτε άτομο που είναι εμπόδιο στη σχέση σας. Εάν σας αναζητά η αστυνομία, φοβάστε. Εάν κυνηγάει άλλον, θα αποκτήσετε αντίπαλο. Εάν σας βοηθάει η αστυνομία, θα δεχθείτε βοήθεια από τρίτους.

ΑΥΓΟ: Εάν είναι φρέσκο και λευκό, θα κερδίσετε σε μια υπόθεση. Εάν είναι κόκκινο, θα έχετε επιτυχίες, αλλά αν είναι χαλασμένο, θα νιώσετε πίκρα. Το σπασμένο είναι λόγια και αν το τρώτε κάποιοι μιλάνε εναντίον σας. Εάν είναι χρυσά, θα πετύχετε και αν είναι πέτρινα, θα έχετε κέρδη. Εάν σας πετούνε, θα κάνετε σχόλια.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Εάν οδηγείτε και τρέχει, θα έχετε επιτυχία στα ερωτικά σας.  υποθέσεις. Εάν το πηγαίνετε σιγά και δεν έχει σταθερή πορεία, κάτι φοβάστε. Εάν είναι σταματημένο, οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Εάν κινείται ή μόλις πήρε μπρος, αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ ή ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: Εάν φοράει κορώνα, πρόσωπο με εξουσία θα σας βοηθήσει. Εάν φοράει λαμπερά ρούχα, θα περάσετε στενοχώρια. Εάν μπαίνει σπίτι σας, θα έχετε τσακωμούς. Εάν μιλάτε, θα νικήσετε τους αντιπάλους σας.

ΑΧΛΑΔΙ: Εάν το κόβετε από το δέντρο θα αλλάξει τη ζωή σας. Εάν είναι ώριμο, θα αποκτήσετε κέρδη, ενώ αν είναι άγουρο, θα περάσετε στενοχώρια. Εάν κοιτάτε αχλαδιές, σας έρχονται καλά πράγματα, ευημερία και πλούτος. Εάν το τρώτε, θα έχετε αποτυχία. Εάν μαζεύετε αχλάδια, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.