Social Icons

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα. Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.
 
ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα.
 
ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας.