Social Icons

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πως θα μπορούσατε να μην είστε καλά. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε.
 
ΛΕΩΝ: Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση σας και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δε σας φταίνε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν το στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το μέλλον και να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.