Social Icons

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...

Στις 5 η Αφροδίτη επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία στο Λέοντα, θέση που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να βάλετε τάξη στο χάος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό. Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που πικράνατε ή κακοκαρδίσατε και επιδιώξτε να τους ξανακερδίσετε και να φτιάξετε σχέσεις που επλήγησαν. Και ενώ μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω στα επαγγελματικά σας θέματα, κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία, έρχεται ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δημιουργώντας πισωγυρίσματα και προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες θα προσκρούουν σε εμπόδια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μειώστε την επιθετικότητα, καθώς δε θα σα βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα. Απεναντίας θα τα αυξήσει και θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας. 
 
Στις 6 ο Ήλιος στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας και να αναλύσετε τις απόψεις σας για να σας καταλάβουν καλύτερα, αρκεί να μη βγάζετε εκνευρισμό.
 
Στις 8 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.
 
Στις 15 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.
 
Στις 17 ο Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο και όλα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις επαφές σας μειώνονται αισθητά, οπότε αν έχετε κρατήσει τις ισορροπίες όσο ο Ερμής κινούνταν ανάδρομα και δεν έχετε δημιουργήσει ανατροπές και μπερδέματα χωρίς επιστροφή, όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κοινωνικό σας κύκλο, δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό και όχι προσποιούμενοι κάποιον που δεν είστε.
 
Στις 19 ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν.
 
Στις 21 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα.
 
Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.
 
Στις 29 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).
 
Στις 30 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας αφήνει να οργανωθείτε κρατώντας αρκετή από την ανεμελιά σας. Αυτός ο συνδυασμός θα είναι εμφανής και στους γύρω σας, οπότε η παρουσία σας θα μαγνητίζει.