Social Icons

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο.
 
ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Ενισχύεται η τάση σας για καινούριες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον.
 
ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά.