Social Icons

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε κατάθλιψη ή μελαγχολία, αφού αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα είναι ο καλύτερος που έχετε διανύσει εδώ και καιρό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη, θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση.
 
ΛΕΩΝ: Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια, δε θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντας σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε το ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που αν δε συγκρατηθείτε θα δημιουργήσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.
 
ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Έρχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή.