Social Icons

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Από το να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού σας χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας περισσότερο αισθησιασμό και ερωτισμό. Μη χαρίζετε στους άλλους ότι σας ανήκει και για το οποίο έχετε κουραστεί να αποκτήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας αποδώσουν σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ότι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δε σας φταίνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν.