Social Icons

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Σάββατο 23 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που θα είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Οργανώστε έτσι το χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε, για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό σας χώρο. Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΣ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.