Social Icons

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Κυριακή 3 έως 9/5/20


ΚΡΙΟΣ: Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν για όφελός σας. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές. Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από τους γύρω σας και όσο περισσότερες δημιουργικές ιδέες έχετε, τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ. Αναμφίβολα οι ίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώθετε αρκετά πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά. Περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και ξεκινήστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το συναισθηματικό σας τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας και θα σας δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Μην ανεχτείτε ασαφείς καταστάσεις για να μη δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Όσο αφορά τον οικονομικό σας τομέα φανείτε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η συναισθηματική σας αποκατάσταση ίσως τώρα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο, μια που θα εισπράττετε ότι όλα είναι πιο κοντά στην εκπλήρωσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επανόρθωση ορισμένων πράξεών σας στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθήματά σας θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε καλύτερα με τη συνείδησή σας. Δεν πειράζει που επιτέλους αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από την πλευρά σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να κουραστείτε αρκετά.  Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ότι έχει φθαρεί και ζητάει επίμονα αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις. Εάν όμως η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας θα βγείτε νικητές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι. Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν. Τυπικώς ή ουσιαστικός κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ότι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνήστε με τους γύρω σας και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σα διαφωνία. Η βδομάδα δεν αποκλείει το κέρδος, απλά θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές. Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δε σας ικανοποιεί με μια καινούρια που θα σας γεμίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο. Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και πολύ πιθανό, αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά κουμπωμένα απέναντι στο σύντροφό σας. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ότι θα αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας. Αφεθείτε, λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ακόμα και αν κατασταλάξετε στο συμπέρασμα πως δε τους θέλετε κάτι παραπάνω από φίλους, θα έχετε αναπτύξει την κοινωνική σας ζωή και μέσα από αυτούς θα έρθουν και άλλα νέα πρόσωπα για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα σας ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ: Πολύ έντονα θα παίζει και το ενδεχόμενο να σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό ανήκει στις συναναστροφές σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες μικρές, ενώ σας έχει δείξει πως σταδιακά έχει αλλάξει τη φιλική του συμπεριφορά και έχει κάνει τις δικές του προσπάθειες προσέγγισης. Χρειάζεται να κάνετε και εσείς ένα βήμα, για να μπορέσει να σας ανοίξει πιο εύκολα την καρδιά του. Μη τα παίρνετε όλα σαν αστεία, καθώς σε αυτά που σας λέει υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει, όσο εσείς δεν εννοείται να τον πάρετε στα σοβαρά. Αλλάξτε στάση πριν το μετανιώσετε και αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν προχωρούσατε όταν έπρεπε.