Social Icons

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020


ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά.

ΛΕΩΝ: Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έλξη που θα νιώσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία, θα σας ωθήσουν να απαιτήσετε την αναγνώριση και το σεβασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα πετύχετε κάθε στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβάλετε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων.