Social Icons

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δε σας βοηθάει.

ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.