Social Icons

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΜΑΙΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δε θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από την συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων. Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δε θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα που στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων πιο δημιουργικών συνεργασιών. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Κάντε αλλαγές στην  εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σας βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Οι πληγές που σας άφησε ο προηγούμενος χρόνος δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην πληγωθείτε ξανά σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ότι σας φθείρει. Έτσι και αλλιώς το σίγουρο είναι πως δε σας διαλέγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις. Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει το λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και που θα ορκιζόσασταν ότι ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ σας- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο. βέβαια, θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε την συναισθηματική σας αναγέννηση με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας. Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας αλλά λίγη διπλωματία δε θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.