Social Icons

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει. Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

ΛΕΩΝ: Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο. Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής, αυξήστε τη δημιουργικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πολλά μπερδέματα μπορούν να γίνουν πολύ κουραστικά. Φροντίστε να περιορίσετε την επικίνδυνη τάση σας να ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα μαζί πριν να είναι αργά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμιγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και γενικά της υγείας σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του.