Social Icons

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Τρίτη 14 Μαΐου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.

ΙΧΘΥΣ: Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.