Social Icons

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δε θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους φροντίστε να τα καταπολεμήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δε θα πρέπει να αναστατωθείτε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί ακόμα και αν τα πράγματα δε θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα

ΛΕΩΝ: . Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνετε η αυτοπεποίθησή σας. Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, αλλά ακόμα και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προκληθούν γεγονότα κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές σας φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.