Social Icons

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο που είναι το χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μην φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτείται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.

ΖΥΓΟΣ: Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούριο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ από τα μισά του μήνα και μετά και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας.


ΙΧΘΥΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.